OLDALUNK JELENLEG ZÁRVA TART!
Nézzen vissza hozzánk a következő hónapban.
Addig is kövessen minket a Facebook-on!
facebook.com/likehungarikum
 

Rólunk

Cégünk alapgondolata külföldön élő barátainkkal való beszélgetéseink során fogalmazódott meg, évekkel ezelőtt.

Like Hungarikum

Legtöbbjük arra panaszkodott, hogy távol Magyarországtól milyen nehéz hozzájutni a hagyományos magyar konyha alapanyagaihoz, gyermekkorunk ízeihez. Hiszen milyen jól esik időnként egy falat füstöltkolbász, egy túrórudi, vagy egy tányér csülkös babgulyás, esetleg egy mákosguba.

Nem gondoltuk volna, hogy olyan nehézséget jelenthet a külföldön élőknek beszerezni a magyar ételek hozzávalóit, mint amiről beszámoltak.

 

Like Hungarikum

Az alapötlet tehát adta magát, viszont, ahogy hétről-hétre, hónapról-hónapra haladtunk az "építkezés" során, ahogy egyre több és több hagyományos, sokszor különleges termékkel, márk
ával, történettel találkoztunk, ráébredtünk, hogy sok esetben ezekkel eddig magunk sem találkoztunk, mi sem juthattunk hozzá, itthon, Magyarországon. Így céljaink is bővülni kezdtek és miért is zárnánk ki a magyar termékek tengernyi érdekességéből a hazai közönséget?
Like HungarikumKüldetésünk, hogy a hungarikumok és a tradicionális magyar termékek mellett egyre nagyobb teret biztosítsunk a hazai kistermelőknek, kézműves műhelyeknek, családi manufaktúráknak, hiszen különleges és kiváló termékeiknek ott a helyük minden magyar ízek szerelmesének asztalán.

Az ismert márkák, a szupermarketek polcain megtalálható termékek mellett feladatunknak tekintjük, hogy folyamatosan kutassuk, megtaláljuk és elérhetővé tegyük azokat a termékeket, legyen az élelmiszer vagy nem-élelmiszer egyaránt, amiket nem kaphat meg az ember minden sarkon, viszont itt nálunk egy hatalmas csokorba gyűjtve, kedvére válogasson köztük és pár gombnyomással, kényelmesen házhozrendelhesse, belföldre, külföldre egyaránt.

 Like HungarikumDe célunk továbbá, hogy ne csupán egy webáruház legyünk a ma már igen széles webshop piacon. Szintén a "gyűjtő" fázisban döbbentünk rá, hogy mennyi új és érdekes információ jutott el hozzánk a keresgélés során. Sokszor hasznos, néha történelmi jelentőségű sorokat olvashattunk, ami további munkára ösztönzött bennünket, melynek eredményeként elérhetővé szeretnénk tenni, szintén csokorba rendezve ezeket a történeteket.

Weboldalunkon így megismerhetik a termelőink, gyártóink múltját, jelenét, egyes termékek, márkák történetét és még sokminden mást is.

Azon túl tehát, hogy egy webáruházban elérhetővé szeretnénk tenni száz és száz magyar vonatkozású terméket, hungarikumokat, igyekszünk be is mutatni őket és alkotóikat.S végül bízunk benne, hogy munkánkban támogatásra lelünk, közönségünk véleményeivel, ötleteivel, javaslataival igazi közösségformáló szerepet vállalhatunk magunkra a hungarikumok, magyar termékek népszerűsítése terén.


Ahogy szlogenünk is mondja: "szeresd, ami magyar..."

 

Üdvözlettel,
A Like Hungarikum csapata.

 


 

A weboldalunkon található termékeket jelenleg Webshopunkban vásárolhatják meg, az összeállított csomagokat belföldre és külföldre házhozszállítással juttatjuk el Önökhöz!

 

Cégnév:

H2 Like Hungary Kft.

Székhely:

Magyarország, 2066 Szár, Vértes utca 34.

Weboldal

http://likehungarikum.com

Facebook oldal

https://www.facebook.com/likehungarikum

Ügyfélszolgálat:

+3630/4616999

Ügyfélszolgálat elérhetősége:

H-Szo 8:00-17:00

E-mail:

info@likehungarikum.com

Rendeléssel kapcsolatos információ:

order@likehungarikum.com

Regisztrációval kapcsolatos információ:

regisztracio@likehungarikum.com
signup@likehungarikum.com

Adószám:

24751432-1-07

EU Adószám:

HU24751432

Cégjegyzék szám:

07-09-024353

Cégjegyzéket vezető bíróság:

Székesfehérvári Törvényszék

Nyilvántartásba vevő jegyző:

Soós Henrietta

Bankszámlaszám (HUF):

12021202-01416304-00100008

Webhosting szolgáltató:

UNAS Online Kft.H-9400 Sopron, Major köz 2. I/15, unas [kukac] unas.hu

 Online kapcsolatfelvétel

Bármilyen kérdés esetén keressen bennünket bizalommal a fenti elérhetőségek valamelyikén, vagy töltse ki és küldje el az alábbi űrlapot. Kérdéseire a lehető leghamarabb, de legfeljebb 24 órán belül választ adunk.

Név (kötelező)
Telefonszám (nem kötelező)
E-mailcím (kötelező)
Megkeresés tárgya (nem kötelező)
Megkeresés szövege (kötelező)
Webáruház készítés